Al 50 jaar tot uw dienst

 

Ons team van interiolizers

Ons 45-koppig team is onze sterkte. Stuk voor stuk zijn het vaklui met een feilloos gevoel voor detail, denkers die geen enkel aspect van uw exclusief project aan het toeval overlaten. En minstens één ding hebben al onze mensen gemeen: ze zijn één voor één door de wol geverfde interiolizers met een fijne neus voor esthetiek. Stijlfreaks die voor elke opdracht het onderste uit de kan halen. Achterover leunen doen ze pas als ze vol bewondering kunnen genieten van het eindresultaat.

Zorgeloos (ver)bouwen

Postinterventiedossier, inname openbaar domein, checkinatwork, as-builtplan, veiligheidscoördinatie… Rijzen u de haren ten berge als u deze termen hoort? Niet erg, want het enige dat u zelf in orde moeten brengen, is de bouwvergunning – mocht die al nodig zijn. Al de rest nemen wij voor onze rekening. Of hoe (ver)bouwen ook zorgeloos kan zijn.

Geen onaangename verrassingen

Luyten Interiolizers biedt u een accurate blik op de toekomst van uw project, zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Daarom laten we u ‘voelen’ wat u in huis haalt: voor elke eyecatcher in uw interieur hebben we een staal ter beschikking. Met deze service weet u op voorhand hoe bijvoorbeeld die metalcoating op uw keukeneiland zal aanvoelen. En als u twijfelt of de fineer van uw dressing wel past bij de onyxnatuursteen die u zo graag wil laten plaatsen, brengt Luyten Interiolizers samen met u een bezoek aan de fineerfabrikant en de steenkapper.

Van A tot Z

Als we zeggen dat we uw project van A tot Z opvolgen, is daar geen woord van gelogen. Voor elke fase selecteren wij de geknipte onderaannemer én – niet onbelangrijk – we zorgen ervoor dat elke nieuwe stap naadloos aansluit bij de vorige. Wat dat betreft hanteren wij slechts één filosofie: enkel vaklui die we voor onszelf zouden inhuren, zijn goed genoeg voor u. Zo garanderen wij topkwaliteit.

Exclusief & uniek

Natuurlijk wilt u dat het eindresultaat van uw project er net zo uitziet als in uw dromen. Om dat te realiseren werken we met de meest exclusieve en unieke materialen. Gerookte eik, gepolijste nikkel, gunmetal of handgemaakte zelliges? Zegt u het maar. Geen enkel materiaal heeft geheimen voor Luyten Interiolizers.

Autoriteit in maatwerk sinds 1969

Luyten Interiolizers is een autoriteit in maatwerk: al sinds 1969 doen we ons schrijnwerk zelf. Wij bewerken alle mogelijke houtsoorten en verwerken in onze unieke maatcreaties materialen als aluminium, staal, kunststof, zink, koper… Ook beschikken we over onze eigen lakkerij. Vanuit onze moderne productiehallen in Lummen vertrekken onze creaties naar bestemmingen in eigen land, maar ook naar Lissabon, Stockholm, Londen of New York.

Geen grijze zones

Onze grootste troef is onze unieke manier van aanpakken: bij Luyten Interiolizers denken we verder dan het lastenboek en werken we met eigen beschrijvingen en meetstaten. Zo bent u er zeker van dat we elk detail van uw project in de gaten hebben en dat we niets over het hoofd zien. Kortom: geen losse eindjes en grijze zones die ervoor zorgen dat het project vertraging oploopt en ook geen onaangename verrassingen wat betreft het prijskaartje.

Hands-on communicatie

In welke fase van het project we ons ook bevinden, bij Luyten Interiolizers heeft u altijd een vast aanspreekpunt waar u terecht kan met al uw vragen. In de voorbereidende fase communiceert u met onze calculator, in de uitvoerende fase met de projectleider.

Toekomstgericht

Luyten Interiolizers richt het vizier consequent op de toekomst: de wereld evolueert voortdurend, ons machinepark dus ook. Begonnen we in 1969 als een artisanale schrijnwerkerij, dan beschikken we vandaag over de modernste machines. Het is een evolutie die niet stopt. Ook de komende jaren blijven we dus investeren in moderne infrastructuur, met als doel: onze klanten de hoogwaardigste afwerking en de beste opties bieden.

Op zoek naar inspiratie?

Wat kunnen onze Interiolizers voor u betekenen?
Neem contact met ons op en leg uw interieurdromen aan ons voor.
Wij zorgen voor de rest.

Contacteer ons