50 jaar
grenzeloze ambitie

Niet alleen onze klanten dromen. Als familiebedrijf met intussen 50 jaar op de teller weten ook wij perfect waar we naartoe willen. Van lokale interieurrealisaties tot internationale projecten: onze ervaring reikt eindeloos. En daar kan u als klant alleen maar van mee profiteren.

Exclusief
& uniek

Luyten Interiolizers staat voor maatwerk, exclusieve materialen en een uniek eindresultaat. Wij volgen uw droom van dichtbij mee op en garanderen een eindresultaat zoals u het zich al die tijd inbeeldde.

Productie
in eigen huis

Wij produceren al ons meubilair en schrijnwerk zelf. Zo zijn we ook van start gegaan in 1969. Wij verwerken alle houtsoorten en beschikken over een eigen lakafdeling. Ook een gecombineerde verwerking met aluminium, staal, kunststof, zink of koper behoort tot de mogelijkheden.

Vanuit onze moderne productiehallen in het Limburgse Lummen reizen onze afgewerkte interieurelementen van topkwaliteit naar binnen- en buitenland. Brussel, Amsterdam, Lissabon, Stockholm of verder: wij gaan waar de vraag ons brengt. (link realisaties).

Open
communicatie

U rekent voor het realiseren van uw interieurplannen op een partij die alle zorgen uit handen neemt. Op een partner die zijn klanten voor de volle 100% begeleidt en elke investering omtovert tot een prestigeproject. Wij weten perfect hoe we die rol op ons moeten nemen.

Luyten Interiolizers staat voor een open communicatie: één enkele contactpersoon en duidelijke afspraken, zowel qua planning als qua prijs, vormen voor ons de basis van een succesvolle samenwerking. Wij vertalen de dromen van de klant in een realisatie zonder gelijke.

Geen
grijze zones

Eén van onze grootste krachten? We denken verder dan het lastenboek. Doordat we werken met eigen beschrijvingen en meetstaten is er volledige transparantie over de prijs, van begin tot eind. Geen losse eindjes, geen grijze zones. Op deze manier hebben we op elk moment controle over uw project: zowel budgettair als op vlak van uitvoering.

Klaar
voor de toekomst

De wereld evolueert, en dus volgt ons machinepark mee. Waar we ooit begonnen als artisanaal meubel- en schrijnwerker, maken we vandaag gebruik van de modernste machines.

Maar daar stopt het niet. Ook de komende jaren blijven we volop investeren in de moderne infrastructuur. Het voordeel voor u als klant: nog meer opties en een nog hoogwaardigere afwerking.

Op zoek naar inspiratie?

Wat kunnen onze Interiolizers voor u betekenen?
Neem contact met ons op en leg uw interieurdromen aan ons voor.
Wij zorgen voor de rest.

Contacteer ons