Over ons

Luyten Interior Contractors werd in 1969 opgericht als schrijnwerkersbedrijf met specialisatie in trappen, binnendeuren en meubels. Het familiebedrijf kende een voorspoedige groei en verlegde het actieterrein naar alles omvattende interieurbouw.

Wij beschouwen de samenwerking met ontwerpers en architecten als essentieel voor het behalen van onze eigen kwaliteitsdoelstelling. De scheiding van de creatieve en uitvoerende fase werkt stimulerend voor alle betrokken partijen en garandeert elke opdrachtgever een maximaal gepersonaliseerde realisatie van zijn project.

Luyten Interior Contractors staat voor ‘totaalaanneming voor interieurbouw’, een missie die we opvatten als de volledige organisatie en uitvoering van alle werken die aan bod komen binnen het project, van sloopwerken tot en met finale poetsbeurt voor de oplevering.

‘Projectmanagement’ is een essentieel onderdeel van ons aanbod en beoogt een zorgeloze uitvoering voor de klant, doordat wij de selectie van de meest geschikte partners voor de realisatie, de planning van de werf, de coördinatie van de werken en de budgetbewaking voor onze rekening nemen. Wij leggen graag onze uitgebreide referentielijst voor met zeer gevarieerde projecten in eigen land, maar ook over de landsgrenzen.